Aki egy háztartáson belül élt koronás személlyel, az elkapta tőle?
Én kaptam el tőle, ő meg szerintem munkahelyről. 2-3 nap múlva jöttek a tünetek. De amíg nincs tüneted, nem vagy fertőző, én a 74 éves főnököm mellett voltam naponta, és nem kapta el.
Párom asztmás, de nem lett baja. Én nem vagyok az, de éreztem a tüdőm. Amúgy kb. 5 nap alatt kijöttünk belőle, aztán még pár napig gyengék voltunk de ennyi.
Az ízlés és szaglás se rögtön megy el (nekem 2 napra rá az első tünettől számolva), de ha úgy hívod fel a háziorvost hogy lázad van, de érzed az ízeket, b.szik elküldeni tesztre. Páromnak antibiotikumot írtak fel... A háziorvosok meg az ÁNTSZ hülyesége rosszabb volt, mint a korona.
A páromat majdnem otthon tartották még +10 napig, mivel elsőre nem küldték tesztre, hanem felírtak neki antibiotikumot, és mire elküldték tesztre már jobban volt és negatív lett az első tesztje. Levettek meg egy tesztet, és közölték, ha az negatív lesz, +10 nap karantén lesz, mert ÉN visszafertőzhetem (mikor tőle kaptam el mi a logika ssss). 20 nap táppénzt nem minden munkahely visel el!! Ezért 2 napig imádkoztunk, hogy a 2. tesztje pozitív legyen, mert akkor a 10. nap letelte után szabadulhat.
Csodálatos élmények.
#11 "De amíg nincs tüneted, nem vagy fertőző"
Mi a helyzet a tünetmentesen fertőzőkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!