Hogy néz ki az az ember, aki bevan csavarodva? (LSD)
Figyelt kérdés
És mi a hatása? Mit érez olyankor az ember? Megvan azaz érzés mint a fünél hogy zsibbad vagy bizsereg kicsit mindened és összefolyva látsz mindent? (nekem a fünél mindig ha sokat néztem egy helyet összefolyt.)2021. márc. 18. 06:36
11/28 A kérdező kommentje:
A fákra azt láttam hogy csuklyás emberek néznek ki mögülük, a parkolóban lévő kocsikra azthittem fehér világitó emberek ülnek benne és néznek ki a fejükből. Háttulról mindig éreztem mintha valaki figyelne.
2021. márc. 18. 22:17
12/28 anonim válasza:
Ez jó dolog, hogy egyre több ember próbálta ki az LSD-t és sokkal több tapasztalatot, élményt tudnak leírni mint 10 évvel ezelőtt.
13/28 A kérdező kommentje:
Ma lsdvel álmodtam. Jött egy nőci aki el akart vinni az orvoshoz mert látta hogy bevagyok tépve és a papirján az volt hogy utazások és melletük számok. Egyszer meg a határban találtam magam sötétben ahol egy óriás üldözött közben meg annyit láttam hogy a nőci az én meg elestem :D Utána összefolyt alattam az út és beleestem. Átkerültem egy másik dimenzióba és mintha a valóságból egy álomba estem volna. A dimenziók meg a fejemben ugráltak mintha rohadt gyorsan esnék át rajtuk. Nem tudom leirni annyira.. :(
2021. márc. 21. 11:39
14/28 A kérdező kommentje:
Lehet megálmodtam a hatását? :O
2021. márc. 21. 11:40
15/28 A kérdező kommentje:
Engem ez egyre jobban érdekel. Nyáron tuti kifogom probálni! :D
2021. márc. 21. 11:45
16/28 anonim válasza:
Én is sok ilyet álmodtam, hogy LSD hatása alatt vagyok. Pont ezért mert engem is érdekel. :)
17/28 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy ez elég erős trip esetén hat így. Nekem első élményem csak hangok voltak, rendesen tudtam beszélgetni egy ismerősömmel aki nem is volt jelen. Megbízható forrásból érdemes csak kipróbálni!
18/28 A kérdező kommentje:
Sracok kiprobaltam egy negyedet vettem be es eszmeletlen!:D Kb nekem 3 oraig tartott utana bealudtam. Annyit ereztem hogy eloszor bepanikoltam valamiert es mikor nagyokat vettem megnyult a labam es eltavolodott a talaj. Leultem mert haverom latta nem vagyok valami jo formaban es teljes kepkieses, ko.. Becsuktam a szemem viziokat lattam es mintha egy bolyogban lattam volna magunkat es fejre allt volna es ereztem is. Kozben egy bard kes a fejembe hasogatott azt ereztem. Brutal volt nagyon emlekezetes. :DDD Sajna bealudtam valahogy arra mar nem emlekszem. Az egyik labam az agy alatt a masik a fejemnel.
2021. márc. 28. 23:44
19/28 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=uHjTuBXKtAs&t=28s
https://www.youtube.com/watch?v=q2fIWB8o-bs&t=3890s
Ilyesmiket lattam. Az elsot tenyleg ugy lattam. Lebegtem benne es egyszer csak valahogy kileptem belole es kinyitottam a szemem. Nem akartam nezni nyitott szemmel ezert mindig becsuktam a szemem. Utana ahogy kileptem abbol a viziobol mintha egy lyukba estem volna es oda hanytam a lyukban. Haveromat hallottam hogy teso mi a baj? Felriadtam es lattam hogy tiszta hanyas vagyok. Eszmeletlen ezt mindenkinek ki kell probalnia egyszer aki kivancsi a drogokra. :D
2021. márc. 28. 23:49
20/28 anonim válasza:
Érdekes az LSD-től általában nem lehet aludni 8-12 óráig. Akkor nálad hamar kiment a hatása, ha csak 3 óráig tartott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!