Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmulasztották felírni a...

Elmulasztották felírni a gyógyszerem, pedig kértem. Orvosom nem veszi fel a telefont, most hogy lesz gyógyszerem?

Figyelt kérdés
Múlt hét pénteke, még időben, felhívtam az orvost, hogy írják fel a szokásos vérnyomáscsökkentőim, azt mondta rendben felírta. Két patikába is benéztem, mindkét helyen állítják, hogy nincs felírva, szóval valamit elcsesztett az asszisztens, mégsem írta fel. Már csak holnapra van gyógyszerem, mivel ezen ahéten adokim elérhetetlen, nem veszi fel senki a telefont arendelőben, most mit csináljak? Kivel irassam fel?? Ügyeletet hívjam, vagy a helyettesét?
2021. márc. 17. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
A helyettes is fel kell hogy írja neked.
2021. márc. 17. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne hagyd ennyire elfogyni maskor...
2021. márc. 17. 20:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Pénteken szóltam, hogy írják fel, akkor még volt 6 db. Az nem olyan kevés, a fene gondolta, hogy elcseszik.
2021. márc. 17. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
A helyettes is felírja. Csinálj vésztartalékot az ilyen esetekre, tegyél félre 8-10 szemet.
2021. márc. 17. 20:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudsz félre tenni, mer minden nap kell szedni, és amíg az előző nem jár le, kiíratni sem lehet az újat.
2021. márc. 18. 06:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj oda személyesen. Aztán, ha pattognak, akkor majd te is.
2021. márc. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!