Az antidepresszáns okozhatja ezt?
Előzött 2 éve megjelent újra a depresszióm.
De ez egy fokkal súlyosabb volt... mégpedig hiperventillációm volt, vagy 3 alkalommal.
( most sem jobb a helyzet, mert néha rám jön, hogy nem kapok levegőt).
Akkoriban eldöntöttem, hogy elmegyek egy pszichiáterhez, hogy adjon gyógyszereket, mert igazából nem csak hiperventillációm volt.
Jó volt megkaptam a gyógyszereket.
1 hetet beutaltak, hogy lássak hogyan reagálok a gyógyszerekre.
Kb 2 hétig ha vettem a gyógyszerek.
Most jön az én mostani problémám.
Hallottam, hogy az antidepresszánsoktól, felborul a hormonális szintem, és nagyban befolyásolja a progeszteron szintet is.
Nem emlékszem igazán milyen gyógyszerek voltak, azt hiszem, hogy Rivotril és Stimulton ( és még vagy 1-2 fajta gyógyszert nem emlékszem), meg még néhány vitamint kaptam, mert ezek a gyógyszerek elvették az étvágyamat.
Ez a hormonális szint helyre állítható?
A nőgyógyász ha ad is egy úgymond, gyógymódot az mennyire hosszú folyamat?
A háziorvosom mondta, hogy igen ezek a gyógyszerek, csak rontják a szervezetet és valószínűleg progeszteron hiányban szenvedek.
A tüneteim alapján...
Én még ilyet nem is hallottam,pedig elég régen szedek antidepresszánst. Sosem volt gondom a hormonokkal.
Az,hogy nem kapsz levegőt nem depresszió jele,inkább szorongás vagy pánikbetegség ha más tünet is társul hozzá.
Úgymond szorongásos depresszióm volt.
Pánikroham stb szóval jól meg voltam áldva.
De az hogy lehet, hogy nem befolyásolja a hormonokat?
Hisz lényegében az egész testemmel játszanak a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!