Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik vakcinával fogsz...

Melyik vakcinával fogsz oltakozni?

Figyelt kérdés
Én vagy Johnson & Johnson vagy kínai vagy Novavax.

2021. márc. 14. 17:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Saját főzésű házipálinkával!
2021. márc. 20. 08:31
 22/34 anonim ***** válasza:
27%

Egy átlag ember milyen alapon szaroz le egy vakcinát? És egy átlag embernek mit jelentenek azok az információk, hogy mRNS, vektorvakcina, vagy elölt vírusos vakcina? Max a szakembereknek mond valamit. Nekünk annyi a lényeg, hogy védjen a betegségtől.

Amikor a kullancsencephalitis elleni oltást felveszem, akkor se kérdezem meg, hogy milyen technológiával készül. A 12 éves lányok HPV oltásánál se volt ez téma. Örüljünk, hogy vannak védőoltások.

A Johnson & Johnson oltásban egy 1985-ben abortált gyerek génszakasza van. Most jobb, hogy már ezt is tudod? Keresztényként lelkiismereti okokból ezt nem veheted fel.

Én meg csimpánz adenovírust kaptam. És? Letojom. Átlag embernek fölösleges információk mind. Vicces amikor a műkörmösök és kőművesek erről beszélnek.

2021. márc. 20. 08:32
 23/34 anonim ***** válasza:
A zenekaros vakcinával!
2021. márc. 20. 08:35
 24/34 anonim ***** válasza:
62%
Ma 08:32 - Pont az ilyen gondolkodás miatt tartunk itt ahol. Az egy dolog, hogy te letojod, de gondolj bele, a saját testedről életedről van szó. Nem a szakszavakat kéne figyelni (ami egy laikusnak valóban nem sokat mondhat), hanem a zajló események összefüggéseit (és itt most nem világvége, meg mindenféle elmélet gyártására gondolok). :/ Mindegy, a tiéd is egy vélemény, remélem kevesen látják úgy.
2021. márc. 20. 09:22
 25/34 anonim ***** válasza:
33%

ma 09:22

Mert hol tartunk? Kaptál életedben 8-10 védőoltást. Érdekelt egynél is, hogy mi van benne? 🤔

És pont egy olyan országban beszélsz arról, hogy "

saját testedről életedről van szó", ahol az emberek többsége mértéktelenül tömi magába az egészségtelen ételeket, túlsúlyos, nem mozog eleget, ahol a legtöbben halnak meg tüdőrákban a dohányzás miatt, és az alkohol miatt is hullanak az emberek mint a legyek. Nagyon vicces kedvedbe lehetsz ma.

2021. márc. 20. 10:40
 26/34 anonim ***** válasza:
41%
Ne vetíts kérlek. Viszont csalódást kell okoznom, magadra hagylak ezen az oldalon, ebben a témaban. Bennem nem fogsz vitapartnerre találni. Csinálj valami szépet, hasznosat ma! Sziaa!
2021. márc. 20. 11:10
 27/34 anonim ***** válasza:
16%
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésekre, hasznosabb megfutamodni. Kár is lenne tovább égetni magad.
2021. márc. 20. 11:26
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
A kínait jelőltem be, de sputnikot kapok kedden.
2021. márc. 20. 14:31
 29/34 anonim ***** válasza:
Kínai, Sputnik, AstroZeneka, Pfeiser, Moderna a legjobb háziorvos édesanyám szerint
2021. márc. 24. 15:30
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Túl vagyok az első sputnikon.
2021. márc. 24. 17:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!