Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS! Gyulladt pattanásos...

SOS! Gyulladt pattanásos arcbőrre ajánlanátok nekem valamit ami tényleg bevált?

Figyelt kérdés
Akármit teszek rá csak rosszabb a helyzet ,aki tud hatásos krémet vagy bármit ne tartsa magában
2021. márc. 12. 22:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy?
2021. márc. 12. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Bőrgyógyászat, attól hogy ugyan olyan valakinek a bőre, nem feltétlen jó rá ugyanaz. Megoldást valószínűleg kis esély van interneten keresztül.
2021. márc. 12. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem a sós, fűszeres ételek kerülése vált be.

Gyógyszertárban kapható vényköteles gyógyszer DalacinT , DalacinC folyadék, de azóta már tabletta is létezik.

2021. márc. 12. 22:23
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

Lefekvés előtt fogkrémet raktam mindig rá.

Reggelre elmúlt. Sok éve működik.

2021. márc. 12. 22:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Menj el vele bőrgyógyászhoz. Nekem először Skinoren krémet írt fel, az is bevált, később viszont antibiotikumot szedtem rá, attól még szebb lett.
2021. márc. 12. 22:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2021. márc. 12. 23:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász tud megfelelő gyógyszert írni rá. A lányom is szedett, a nevét nem tudom sajnos. Ősztől tavaszig kellett szedni, mert fényérzékenységet okozott és iszonyat kiszárította a bőrét, de rendbejött.
2021. márc. 13. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Amikor én voltam pattanásos,azt mondta tatám hogy a reggeli első pisinkel kell megmosni az arcot,nem lesz hegesedés, elmulik a pattanás.Ez most durva lesz, de nekem bevállt.
2021. márc. 13. 09:31
 9/11 A kérdező kommentje:
09:31 csak reggel mostad meg? Mennyi idő alatt segített?
2021. márc. 13. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon jó vényköteles pattanás elleni krémeket lehet kapni.A háziorvos simán felírja.A kremmania.hu oldalon olvasgathatsz véleményeket,árakat.A lányomnak két hét alatt helyrejött az arca egy olyan krémtől ami nem került ezer forintba sem.
2021. márc. 15. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!