Intenzív görcsös derékfájás ellen?
Figyelt kérdés
Ez már a második eset, hogy úgy megfájdul a derekam hogy alig mozgok. Lehajolni, ledőlni, leguggolni (minden mozdulat amiben benne van a le) alig birok, azt is csak egy bizonyos testtartással.
Gondolom ez a fájás a helytelen ülés vagy a helyttelen testartás miatt van. Mit tehetek hogy elmúljon a fájdalom?
Egy rossz mozdulat és úgy begörcsöl a derekam, hogy szó szerint levegőt is alig kapok.
2021. márc. 12. 19:40
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és 19 éves felnőtt fiatalember vagyok, lehetőleg ne fárasszatok az ilyesmivel hogy "menj el orvoshoooz biztos daganat meg gerincsérv" stb stb
2021. márc. 12. 19:45
2/6 anonim válasza:
Lumbágó felé hajaz. Annak egyetlen gyógymódja van, pár napos fekvés. Mondjuk, anno, mikor egyszer nekem volt, menni sem tudtam, meg felülni sem egyedül.
3/6 A kérdező kommentje:
Menni én is alig tudok, csak ilyen idétlen t rex testtartással. Leülni, felkelni is ilyen kicsavart idétlen pozícióba, kb hogy a hátam 1 centit se mozduljuk csak a lábaim.
2021. márc. 12. 20:44
5/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idő amíg ez a leszázalékolt állapot elmúlik?
2021. márc. 12. 21:22
6/6 anonim válasza:
Ahogy emlékszem, nekem kb. egy hét volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!