Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez?

Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés

Szóval már néhány hete kezdődött,hogy nagyon kiszáradt a bőröm. Olyan vörös szárazság, és durva tapintású.

A két karomon, mellkasomon és hónaljamon jöttek elő foltokban. Szóval nagyon száraz és viszket. Ha bekenem elmúlik egy két napra de aztán visszajön.

Mitől lehet?

2021. márc. 11. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Gomba? Ekcéma? Orbanc?
2021. márc. 11. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez könnyen lehet cukorbetegség is. Javasolnám a vércukorszint mérést, akár otthoni, gyors tesztel.
2021. márc. 11. 20:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Hormonproblémára gyanakszom. Utóbbi időben kimaradozik a vérzésem, fáradékony, gyenge vagyok sokszor,valamint a hajam is hullik. Ami még nagyon zavaró hogy megjelentek szőrszálak az államnál. Gondoltam arra hogy PCOS is lehet, ami együtt jár szinte az inzulinrezisztenciával. Vagy pajzsmirigy alulműködés is okozhat ilyen tüneteket?
2021. márc. 11. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Hashimoto thyreoditisem van és igen, okoz ilyet a pajzsmirigy
2021. márc. 12. 08:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy nő vagy ,vagy férfi.

Hormonális probléma is lehet a bőrszárazság és egyéb tünet.

2021. márc. 16. 00:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Természetesen, nő vagyok.

Mostmár a hasamon is előjött.

Viszket mindenem kb és nem múlik.

Félek,hogy igazam lesz.

Először nézessem meg bőrgyógyászaton?

2021. márc. 16. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!