Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki izmosabb. jobban bírja az...

Aki izmosabb. jobban bírja az alkoholt vagy pont hogy kevésbé?

Figyelt kérdés
Azt halottam hogy ha több véred van, vagy hozzá vagy szokva akkor bírod jobban. Lehet totál hülyeség nem tudom. És ha valaki "nagyobb" akkor több vére is van, nem?
2021. márc. 10. 22:31
 1/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Az, hogy ki hogy bírja az alkoholt, az nem ettől függ.
2021. márc. 10. 22:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor rosszul tudtam, rendben köszönöm. Meg tudnád mondani, hogy mitől?
2021. márc. 10. 22:37
 3/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Van egy enzim, ami lebontja az alkoholt, de ez mindenkinél más mennyiségben van, van akinek ez nagyon kevés, az 1 kis mennyiségtől is be tud állni, kering a vérében amíg a mája lebontja. Így tudom.
2021. márc. 10. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért egy 50 kilós hölgy lehet, hogy hamarabb bebaszik három felestől, mint a 200 kilós barátnője. :)
2021. márc. 10. 22:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. köszönöm szépen a választ.
2021. márc. 10. 22:47
 6/7 anonim ***** válasza:

4-esnek igaza van.

A zsír,és tömeg is számít. De vannak olyan emberek,akik azért nem bírják az alkoholt,mert maga a szervezetük nem bírja,és függetlenül attól,hogy hány kilósak,mennyi zsír van rajtuk nem fogják bírni.

2021. márc. 10. 23:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. márc. 10. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!