Hajmosás csak szappannal?
Figyelt kérdés
Sosem hallottam még, hogy valaki sima szappannal mosná a haját. Ma kipróbáltam először és sosem éreztem még tisztábbnak a hajamat. Az emberek miért pont sampont használnak erre a célra?2021. márc. 9. 18:49
1/5 A kérdező kommentje:
Ja, férfi vagyok nagyon rövid hajjal, a hosszú, nőies hajat nyilván egyszerűbb samponnal mosni az állaga miatt.
2021. márc. 9. 18:51
2/5 anonim válasza:
Sima szappan nem lesz jo, elobb-utobb egy zavaro zsiros reteget fog hagyni a hajadon es nagyon kiszaritja a fejborod, korpas lesz es viszketni fog. Na ezert nem erdemes hasznalni.
Vannak mar szilard samponok, vagy sampon szappanok, az elobbi szerintem jobb :)
4/5 A kérdező kommentje:
2
Az való igaz, hogy sokkal szárazabb a hajam, én ezt értettem tisztaság alatt. :D
2021. márc. 9. 18:57
5/5 anonim válasza:
Rövid hajnál szinte mindegy, mivel mosod. Ezért léteznek férfiak számára tusfürdő és sampon egyben-készítmények. Nőknél ez nem működik sajnos, hosszú haj esetén sokkal látványosabb, ha a túl sok hajmosás felborítja a haj öntisztuló képességét és fokozottabb lesz a faggyútermelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!