Mi lehet ez a fülemen?
Figyelt kérdés
Pár hónapja a fülkagylómon (nem a fülcimpán, nem a hallójáratban) megjelent egy pici duzzanat (pattanáshoz vagy szúnyogcsípéshez tudnám hasonlítani), ami kis piszkálás után szúró fájdalommal elkezdett gennyedzeni. Ez többször is lejátszódott, aztán elmentünk vele fül-orr-gégészetre, ahol többféle kenőcsöt is javasoltak, de nem tűnt el a dudor azóta sem. Most a másik fülemen, illetve ugyanezen is érzek még egy-egy ilyesmit, és félek, hogy valami komolyabb betegség lehet.2021. márc. 9. 16:21
1/4 anonim válasza:
Látatlanban nehéz ezt megmondani, de nem lehet, hogy egész egyszerűen csak pattanás?
2/4 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem múlik el...
2021. márc. 9. 16:34
3/4 anonim válasza:
Nekem szokott ilyen pattanás szerű lenni a fülemen, fájni is szokott ha sokat piszkálom, de ha békénhagyom akkor max egy hét alatt elmúlik.
Nem vagyok szakértő, de lehet hogy csak pattanás. Esetlek egy bőrgyógyász többet tudna mondani.
4/4 anonim válasza:
Nekem is volt már többször pattanás a fülemben, fülemen. Én ilyenkor jódozni szoktam pár napig és hamar leszárítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!