Apa végigszedte a Sumamed antibiotikumot, de még mindig lázas, köhög és hányt is, Zinnatot szedhet utána?
Figyelt kérdés
Azért nem gyógyult még meg, mert kb. egy hétig halogatta a gyógyszer szedését. Így nagyon leépült a szervezete. Most hétvége van, így az orvosnak se tudok telefonálni. Viszont van itthon egy doboz 500 mg Zinnat. Úgy tudom ez is jó erős antibiotikum. Szerintetek beszedethetem vele?2021. márc. 5. 19:58
21/51 A kérdező kommentje:
Apu 70, én 38.
2021. márc. 5. 20:50
22/51 anonim válasza:
És ha vírusos fertőzésed volt, okoska, csak a te fiatalabb szervezetednek ennyi idő volt, hogy legyőzze és csak bekombinálod, hogy bakteriális volt?
23/51 A kérdező kommentje:
Ember, az első antibiotikum, amit nekem kiírtak nem segített. Mint már írtam. Utána írtak egy erősebbet, az helyre tett.
2021. márc. 5. 20:51
24/51 anonim válasza:
De az orvos látja a computerben az egész anamnézisét, egyéb szedett gyógyszereit, stb stb! És tudja h miből mennyit lehet szedni, vagy mit mivel együtt NEM!
26/51 anonim válasza:
Te irtal ide par napja, nem?
1000%, hogy ne covidja van edesapadnak? Hivd az ugyeletet vagy a mentoket! Nem jatek, ha esetleg covidos, par ola alatt is eletveszelybe kerulhet.
27/51 A kérdező kommentje:
Okoska, akkor az orvos miért írta sorban a gyógyszereket, ha ő ilyen okos, hogy orvos? Anyu is elkapta,ő időben elkezdte szedni a Sumamedet, 3 nap alatt helyre is jött.
2021. márc. 5. 20:53
29/51 A kérdező kommentje:
Már a csapból is a covid folyik ám. Biztos nálunk is.
2021. márc. 5. 20:54
30/51 A kérdező kommentje:
Nagyon köhög, lázas, hányt már többször is, nincs étvágya. Ízeket és szagokat érez.
2021. márc. 5. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!