Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Plazmaadás,milyen?

Baltaarcúu kérdése:

Plazmaadás,milyen?

Figyelt kérdés

Jól olvastam hogy csak a plazmát veszik le,a többit visszavezetik belém?

Ha így van,akkor kevésbé terhel meg,mint egy sima véradás?

Hol hálálják meg jobban véradást/plazmaadást?

2021. márc. 5. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
27%

Több ok miatt se ne!

Hidd el, nem éri meg az a pénz.

2021. márc. 5. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne? Kifejtenéd bővebben?
2021. márc. 5. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Voltam pár alkalommal adni, semmi problémám nem volt.

Pár hónap múlva mentem vérvételre, aminek az eredménye rengeteg csillag...háziorvosom megkerdezte, hogy "Csak nem plazmázni jár....?"

Rengeteg gyógyszert és vitamint kellett szednem utána.

Soha többet.

2021. márc. 5. 20:09
 4/6 anonim ***** válasza:
40%
Egy munkatársam kórházban feküdt plazmázgatás után, hogy helyre állítsák a vérképét. Én sem ajánlom. Nem lett így boldogabb azzal a pénzzel.
2021. márc. 5. 20:11
 5/6 anonim ***** válasza:
72%

Sajnálom, hogy eddíg minden válaszoló negatívumokat írt. ÈN kb 10 éve vagyok plazmadonor, és az ég egy adta világon semmi betegségem nincsen, stb, amiket fentebb írtak.

Söt, inkább egészségeebb vagyok, mivel a vérem rendszeresen frissül, ami ellenállóbbá tesz mindenféle betegséggel szemben.

Természetesen (legalábbis nekem természtes), hogy, ha valaki ad valamit, akkor tudja önmagáról, hogy képes-e adni, van- e annyi feleslege, amiböl ajándékozni tud ?

Magyarul nagyon odafigyelek az étkezésemre, hogy az a vér- és plazma egészséges és minden szempontból megfelelö legyen.

2021. márc. 17. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
82%
170.re megyek holnap. Persze volt pár év kihagyás néha. Sose volt semmi gond miatta, bár elhiszem, hogy vannak, akiknek árt, nem vagyunk egyformák. Remélem később se jön ki tőle semmi, mert 29 éves vagyok.
2021. márc. 17. 12:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!