Most akkor mindenhol kell a maszk?
://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/bezartnak-az-uzletek-az-iskolak-es-az-ovodak-is-3596437/
Itt azt írja, hogy kell szabadtéren is a maszk. Most akkor még a 10.000 lakosú alatt lévő senkiháta mögötti faluban egyből kilépve az utcára is kéne a maszk?
Vagy ugyanúgy mint eddig?
Köszönöm a válaszokat!
Hű, az durva. Mert én is egy kis vidéki faluban élek, és itt elmegy kb. 1 autó és egy néni a kis motorjával és kész. Legalább erre nincsenek rendőrök akik majd figyelik minden lépésed! 😅
Én biztos nem fogok futás vagy bicikli közben viselni. Meg nem fogok már fulladni az idióták kedvéért. Mintha bármit is számítana kültéren olyan helyen, ahol amúgy sincs szinte senki. De alighanem még nagyvárosi utcán sem fertőződött meg senki kint, ehhez nem elég 1,4 mp-ig elmenni egymás mellett. A közeli kontakt definíciója még beltéren is 15 perc volt 2 méteren belül, hát hülyék ezek?
Majd kíváncsi leszek, ez a Gulyás gyerek is maszkban mondja a sok hülyeségét ezentúl, hiszen ő ráadásul még beltéren is van.
Szerencsére biciklizés közben nem kell a maszk (azt hiszem)
7-es
Egyelőre úgy néz ki, hogy kell.
Ha sporttevékenység akkor nem kell elvileg.
Azt nem tudom saját kertben kell e? :)
Csak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!