Ha covidos lettem és vannak tünetek, akkor 10 nap a karantén és utána bármi van mehetek amerre látok?
Figyelt kérdés
2021. márc. 4. 13:33
1/10 anonim válasza:
Most is mehetsz, csak nem szabad lebukni. :P
2/10 anonim válasza:
Akkor mehetsz, ha letelt 10 nap és 3 napja nincs semmi tüneted.
3/10 anonim válasza:
Ha tüneted van 10 nap elteltével is, akkor nem mehetsz.
4/10 anonim válasza:
Nem tudom mire ez az optimizmus, felesleges ennyire elorre tervezni. Egyaltalan nem biztos hogy tuleled. Ha 10 nap mulva meg elsz, akkor majd megirjuk mit csinalhatsz.
5/10 anonim válasza:
Az orvost kérdezd! Lehet, hogy kell negatív tesztet produkálni, ha meggyógyultál.
6/10 anonim válasza:
#1 remélem, téged fertőz meg, ha mászkál!
7/10 anonim válasza:
Engem pont ma hívott a népegészségügy ezzel kapcsolatban.
A karantént a háziorvos oldja fel! Ha teljesen tünetmentes vagy, akkor 10 nap.
Ha van tüneted, akkor az is feltétel, hogy három napja láztalan legyél, és már ne legyenek légúti tüneteid!
9/10 anonim válasza:
Prolik. Ha nincs tunet, akkor is tiz nap muszaj. Aztan negativ teszt esetleg.
10/10 anonim válasza:
Na akkor most figyuzzatok: a karantén (10 nap) végét a legalább 10. napja kezdődött és már elmúlt tünetekhez, 3 utolsó napon láztalan állapothoz, és légzőszervi panaszok hiányához kötik. PCR-ről nincs szó!
Mit is jelent ez? Valakinek fent állnak a fentiek, utolsó napon csinálnak egy PCR-t, az pozitív és - mégis mehet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!