Miért nem tudok reggel korán felkelni?☹
Figyelt kérdés
Minden reggel nehezemre esik a felkelés, pedig egyáltalán nem iszom semmi koffeineset. Hiába fekszek le este korán, nem tudok elaludni csak kb. 23-00 óra között. (Lehet hogy az a hiba hogy amikor nem tudok aludni akkor telefonozok csak hogy teljen az idő.)
Van valami tippetek, hogyan tudnék ezen változtatni?
2021. márc. 3. 17:12
11/15 anonim válasza:
Még szép, hogy 6-7 óra alvás kevés.
12/15 anonim válasza:
Lol én 5:45-kor kelek..ne sírj.
13/15 anonim válasza:
#11, 6-7 óra alvás a tökéletes, miért beszélsz hülyeségeket?
14/15 anonim válasza:
13-as
Annak igen, aki nem is tudja, mennyire másabb állapotban van az ember 8-9 óra alvás után. Amit nem ismerünk, az nem is hiányzik, ugyebár.
15/15 anonim válasza:
#14, heti 2-3x alszok 5-6 órát mert korán kell kelnem, többi napokon 7-8-9 órát. Semmi különbség, annyi különbség van csak hogy fájdalmas és rossz 6-kor kelnem, de eltelik egy félóra és ugyanúgy fitt vagyok.
Nem lehet hogy csak én vagyok szerencsés hogy így is bírom? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!