Normális dolog napi 3* nagyvécézni?
Figyelt kérdés
Én csak napi 1, max 2* szoktam, de néha van, hogy kimarad egy nap, ezért furcsállom, hogy páran a családból huzamos időn keresztül mindennap 3* járnak.2021. márc. 2. 23:19
1/7 anonim válasza:
Ha mindennapos, akkor nem nagyon.
2/7 A kérdező kommentje:
Volt valami YouTube videó, meg cikkek, ahol heti 4 és napi 3 voltak a normál szélsőértékei.
Én 3* max úgy tudom menni, ha elrontottam a hasam/mindig megzavarnak székelés közben és 3. alkalommal sikerül csak befejznem.
Mondjuk nagyon sokat is esznek, lehet ezért járnak ennyiszer🤷♀️
2021. márc. 2. 23:24
3/7 anonim válasza:
Heti 3 - napi 3 között egészséges.
5/7 anonim válasza:
A napi 3-at túlzásnak tartom. Lehet, hogy nem kóros, de hogy ennek már pszichés oka van, az biztos. Tehát minimum a megszokás, de hogy nem indokolt, az biztos.
6/7 anonim válasza:
Én úgy olvastam anno, hogy az is normális, ha háromnaponta mész, meg az is, ha napi háromszor.
7/7 anonim válasza:
Szerintem emiatt nem kell aggódnod, menj ki ha kell és ne gondold túl. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!