Kinek milyen füldugó vált be kicsi hallójáratra alváshoz?
A zaj forrását sajnos nem tudom megszüntetni, így marad a füldugó. Az az olcsó 3M-es szivacs füldugó szerintem nagyon jól szigetel viszont túl nagy volt, néhány nap után felsértette a hallójáratomat, pedig az előírások szerint használtam.
Az Ohropaxnak bár van egy kisebb fajta zöld szintén szivacs változata, az valamivel kényelmesebb volt de sajnos idővel attól is kisebesedett a hallójáratom - esetleg valaki csinálja azt, hogy ennek is levág a végéből és úgy használja? Bevallom, úgy annyira picinek tűnik hogy félnék, bentragadna a fülemben. :) Ennek a mini szivacsos Ohropaxnak a rendszeres használatát kb. 2 hónappal ezelőtt hagytam abba (megint jól felsértette a fülemet), de még azóta is kissé fájdalmas a használata. Mielőtt valaki szólna, én is megfelelően raktam be, de csak oldalra fekve tudok aludni és szerintem az okozhatja a kényelmetlenséget...de ez alapján használtam: [link]
Volt esetleg olyan, akinek például az az Alpine SleepSoft vált be?
Kell hogy legyen valamilyen más megoldás az eddigieknél. :(
Előre is köszi az ötleteket!
#10: google a barátod, de röviden nem tud tisztulni a füled, mert mindig visszanyomkodod a zsírt, meg be is pállik, elfertőződhet, jobb esetben csak bedugul.
Meg eleve a hallójárat bőre nagyon érzekeny, napi 8 órában irritálod valami idegen tárggyal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!