FFP2-es maszkot hol lehet kapni? Eddig sehol nem találtam. Mennyibe kerül kb? DM-ben lehet? Hol lehet?
Ha nem tudsz normálisan, normális emberhez méltón reagálni, inkább ne reagálj :D Nem bírod ki megjegyzés nélkül? :D és az ilyennek szavazati joga van :D Majd más válaszol :D
Megnéztem. Itt azt látni, hogy a gyógyszertár szerint gyakorlatilag az FF2 és a KN95 ugyanaz, míg az egyik hozzászóló szerint nem ugyanaz :)
Akkor most mi van? :)
NORMÁLISAK írjanak :D KÖSZÖNÖM !
Mondom normálisak...
Mi a különbség az N95, KN95, FFP2 és a KF94 maszk besorolása között?
Az N95 maszk teljes neve az NIOSH által jóváhagyott N95 légzőkészülék, ami azt jelenti, hogy ezeket a légzőkészülékeket 95% -os szűrésre tesztelték, és az Egyesült Államok Nemzeti Munkahelyi Biztonsági és Egészségvédelmi Intézete (NIOSH) tanúsította. A KN95, FFP2 és KF94 maszk ugyanolyan hatékony, mint az NIOSH által tanúsított N95 maszk, azonos szűrési hatékonysággal, de különböző nemzetiségi kritériumok szerint tesztelték. A KN95 légzőkészülék egy részecskeszűrő maszk, amelyet a kínai kritériumok szerint tesztelték. Az FFP2 egy 94% -os szűrőkapacitású szűrőkezelő pontszám, amelyet Európa jóváhagyott, és a KF94-et Korea kritériumok szerint tesztelték.
Egyszerűen fogalmazva, ezeket a légzőkészülékeket az alábbi egyenletbe tehetjük:
N100 (99,97%) = FFP3 (99,95%)> N95 (95%) = KN95 (95%) = FFP2 (94%) = KF94 (94%)> KN90 (90%).
Amit használsz jó.Ennél max a ffp3 maszk volna jobb.
Vicces, hogy a válaszok felét te írod. Kicsit te is kezdesz túlpörögni... :D
FF2 és a KN95, sőt az N95 is kb ugyanaz. Más szabvány. Ha nagyon érdekel akkor google. Fejből mondom, szóval kérdőjeles, de szerintem rendre EU, Kínai, USA szabvány, de kb ugyanazt tudja.
Végre egy normális hozzászóló itt ezen az oldalon. :D Köszönöm a segítséget :)
Ebben a járványban szerintem már nagyon sokan túlpörögnek, már sokaknak elege van, köztük nekem is :D plusz ha még a hülyék ráesznek egy lapáttal :D
Komolyra fordítva, szóval ha bevezetnék a kötelező FFP2 maszkot, akkor KN95-össel sem büntethetnek meg, ha szúrópróba szerüen ellenőriznének.
Tehát ha van KN95-ösöm, akkor nem kell venni külön FFP2-eset :)
Jól értelmezem?
Értem. :)
Abból gondoltam, hogy esetleg bevezethetik nálunk az FFP2-est, mert olvastam egy friss SZLOVÁK cikket, hogyha nem javulnak az ottani adatok, akkor bevezethetik teljes lezárást és a kötelező FFP2-est, és kérdezte a cikkíró, hogy EZ LEHET A KÖVETKEZŐ NÁLUNK IS ?
Ebből indultam ki.
Vélemény? :)
Abbahagyhatod a kötekedést !!
Ha végigolvastad volna a hozzászólásokat kötekedés és rosszindulatú szándék nélkül, láthatnád, hogy aki primitív és agresszív volt velem, azt "csesztem" le. Nem is igazából lecsesztem, hanem megmondtam a véleményemet, ami neki nem tetszett. Az nem tetszett neki, hogy van véleményem.
Aki normális volt, pl. az előtted lévő hozzászóló, vele normálisan beszélgettem.
Normálisak írjanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!