Evolucionárisan miért nehezebb elérnie a nőknek az orgazmust?
19,20
A szex mindig elvezheto volt, ez egy osztonzes arra, hogy parosodjunk. Ha nem igy lenne, senki sem szexelne, igy ki is halnank. Fogalmam sincs, hogy ez most miert relevans. Senki sem allitotta, hogy ne elvezzek a nok a szexet.
Na ott vannak a DNS-Ben közeli rokonaink a csimpánzok, akiknél a szex fajfenntartási szerepet játszik és ott vannak a bonobók, nos, hát hogy is fogalmazzak, azok szó szertin bsznak mindnenre. Amíg a csimpi egy idegen majmot széttép, akár egy tücsök a 8ból,addig a bonobók egyből párosodni kezdenek a feszültség csökkentésére.
A macskák nagyon messze állnak az embertől, ezért nem jó példa. Ráadásul kevés fáj élvezi a szexet. Az embernek ez kivaltsága, hogy ez jó és nem csak utódnemzésre alkalmas.
Én nem látom, hogy társadalmilag miért lenne ez így. És nem szól a fáma előbbiekben arról, mióta van ez így. Az, hogy én nem hallottam róla, nem jelenti, hogy nem így van, de nekem ez hihetetlen, hogy törvény tiltotta volna a nők szexuális életében az élvezetet. Erről mesélj már bővebben valamit, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!