Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kakilás után kimossátok a...

Kakilás után kimossátok a feneketeket,vagy csak nap végén zuhanyzásnál?

Figyelt kérdés
Akik este zuhanyoznak,ti külön törülközőt használtok a fenékre,vagy mindent egy helyre töröltök?
2021. febr. 27. 15:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Én férfi vagyok, szóval csak egy törölközőt használok. Illetve kettőt, de a másik azt csak kézre használom. A szarást meg zuhany előttre időzítem reggelre, így szoktam meg. Ha van lehetőségem, akkor dobok egy zuhanyt utána, ha nincs, akkor nedves törlőkendőt, ha az sincs, akkor meg leszarom, nem halok bele, ha pár órán keresztül nem leszek teljesen tiszta.
2021. febr. 27. 15:28
 2/17 A kérdező kommentje:

Az szerintem alap,hogy kézre,arcra másikat használunk.

Sajnos nekem van egy olyan érzésem,amikor már egyszer lezuhanyoztam,és beletörölköztem,hogy a "kakis" feneket is abba töröltem,másnap már nem érzem tisztának a törülközőt.

De ugye minden nap nem lehet újat használni,mert akkor rengeteget kellene mosni.

2021. febr. 27. 15:35
 3/17 anonim ***** válasza:
72%
Ha zuhany után sem tiszta a segged, akkor valamit rosszul csinálsz, haver. Törölközőt 2-3 naponta cserélem. Nem gond, mert van vagy 30 darab.
2021. febr. 27. 15:37
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Soha nem mosom ki, fürdéskor is csak megmosom. Kimosni már paranoia szint.

Egyetlen törülközőt használok. Miután már megmostam, tiszta. Nem látom értelmét külön törülközőnek.

5/17 anonim ***** válasza:
Nem nyilatkozom, csak az ügyvédem jelenlétében.
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem,hogy nem tiszta.

Természetesen tiszta.3-szor szoktam megmosni.

Csak olyan érzésem van,hogy maradt ott valami baci,amit bele kenek a törülközőbe,utána meg másnap abba törlöm megint magam.

2021. febr. 27. 15:43
 7/17 anonim ***** válasza:
De ha a 'baci' tőled származik, akkor miért is félsz tőle? Alapból tőled jött.
2021. febr. 27. 15:44
 8/17 A kérdező kommentje:
Hát,attól félek,hogy utána a bőrömet megtörlöm benne,és ha valahol száraz,kirepedezett,akkor megfertőzöm magam.
2021. febr. 27. 15:46
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Pszichológusra van szükséged.
2021. febr. 27. 15:47
 10/17 A kérdező kommentje:

Ugye testápolót is szoktam használni,és belegondoltam,hogy mennyire higiénikus úgy a bőrbe belekenni,hogy előtte pár perccel még a fenekemhez nyúltam.

Ha lehet,akkor megszoktam mosni kaki után,de erre nincs mindig lehetőségem.

2021. febr. 27. 15:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!