186/90 vérnyomás?
Figyelt kérdés
Ez még elfogadható? Esetleg szednem kellene a gyógyszereket?2021. febr. 27. 10:47
1/14 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés? Ez a vérnyomás érték életveszélyes .
2/14 anonim válasza:
Igen, erre már kell a gyógyszer.
3/14 A kérdező kommentje:
Akkor majd ha eszembe lesz a jövőhéten felíratom. De azért mégse foroghat ekörül az életem, 21 vagyok.
2021. febr. 27. 10:58
4/14 anonim válasza:
Ha írtak fel gyógyszert, azt nem véletlenül tette az orvos. Szedd!
5/14 anonim válasza:
Nem tudom, hány éves vagy, de ez az érték - ha nem éppen most futottál le egy félmaratont - egyáltalán nem elfogadható.
A gyógyszereidet csak akkor ne szedd, ha kifejezetten agyvérzésre hajtasz. Ellenkező esetben vedd be őket, szerintem.
6/14 anonim válasza:
Jövőhétig elvisz egy szívroham. Nem normális 21 évesen ilyen magas vérnyomás, talán kicsit komolyabban is vehetnéd, főleg, hogy gyógyszert kell rá szedned.
7/14 anonim válasza:
Attól, hogy 21 éves vagy, még vigyázz magadra.
A betegség nem válogatja meg, higy milyen korú vagy.
Jobbulást! :-)
8/14 anonim válasza:
#5-ös vagyok: bocs, közben kiírtad, hogy 21 vagy. Sajnos, akkor még inkább szedni kéne, mert később csak rosszabb lesz.
Ki kéne vizsgálni, hogy mi okozza. Ha az okot megszüntetik, akkor a vérnyomásod is helyreállhat.
9/14 A kérdező kommentje:
Kivizsgáltak pár hónapja, nincs szervi bajom. Igazából ingadozik, azt mondták valami szimpatikus aktiválás van. Úgyhogy ezért nem aggódom.
2021. febr. 27. 11:06
10/14 anonim válasza:
Nem csak szervi probléma okozhat magas vérnyomást. Stressz, pánikbetegség, frontérzékenység, stb. Én a helyedben mennék még egy kört az orvosnál,de addig is szedd a gyógyszert!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!