Mi tevo legyek mit csinaljak?
Szerintem az orvos elküldött volna kardiológushoz, ha komolynak gondolja a problémát. Lehet, hogy csak a stressz okozza. Most már mindenképpen rátesz az is, hogy méréskor már előre izgulsz.
Viszont, mivel a szívedre még hosszú ideig szükséged lesz, azt ajánlom, menj el kardiológushoz, akinek pont ez a szakterülete, és vizsgáltasd ki magad rendesen. Vagy megnyugtat, hogy nincs baj, vagy, ha esetleg talál valamit, el lehet kezdeni kezelni.
(A ki- és belégzés egyébként a tüdő meghallgatásához kell, nem a szívéhez. Jobb kezes vagy? Gyakran hidegebb az a kéz, amit elsősorban használsz, mert a másik sokszor "el van dugva", melegebb környezetben tartod, mint a másikat, ami "kinn van a levegőn", szabadon van, hideg dolgokat fogsz meg vele - ezt nem tudom másképp leírni, de gyakran tapasztaltam én is.)
Kérj egy időpontot kardiológusoz, vagy menj el magánklinikára, ha megteheted, mert oda hamarabb van időpont. Mivel idegesít ez a probléma, jobb minél hamarabb rövidre zárni.
Mihez is kellene az együttérzésem? A hisztihez? Tizenéves már kritizálja az orvost, de mellette teljesen életképtelen.
Egyébként kell egy EKG, megy esetleg egy kardiológiai kivizsgálás, utána meg egy gyermekpszichiáter.
Nőgyógyászati vizsgálat tuti hogy nincs általános kivizsgáláson!
Valamit kamuzik a kérdező!
Nyugodtan lehet orvoshoz menni. A rendelők 95 százalékban nyitva vannak, és egy tizenéves nyugodtan mehet, nem egy 90 éves néniről van szó.
És de, kritizálta az orvost az én kommentem hangvétele ezért lett olyan amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!