Mit lehet tenni a fogfajas ellen? Már nem hat semmi féle fajta gyógyszer.
Ez nem épp a legjobb hozzaallas tényleg nem azért írtunk sos praktika mert ezzel sokáig kibirod
A főorvos az főorvos már nem azért de ezzel mit akarsz mondani
Te meg csak te...
Egyébként túl kell lenned rajta akár el is talyogosodhat csonthartya arcureg gyulladás...szovak szedd össze a bátorságod és hidd el túl lehetsz rajta
11
Azt hogy a fogorvos csak fogorvos marad azt arra értettem hogy bármilyen lelkiismeretes is legyen ugyan úgy fájdalmas amit csinál.
Csak azért mert lelkiismeretes nem fog nem fájni amit csinál.
Nem biztos, hogy az lesz az első lépés, hogy kihúzzák mind a hármat. Az is lehet, hogy a fájó fogad gyökérkezeléssel még megmenthető. Nem is olyan vészes a gyökérkezelés, én semmit sem éreztem az egészből!
A másik két foggal később is lehet foglalkozni. Nekem is ki kellene húzni a bölcsességfogaimat, kettőt is, de én még nem engedtem kihúzatni, neked se muszáj.
Hát akkor menj másik dokihoz. Nálam is először ki akarták volna húzni a fájó fogam, de nem hagytam. Másik orvos szerint pedig elég gyökérkezelni, így megmaradt a fogam.
Nem mindegyik fogorvos ugyanolyan nézőpontú.
kérdező
te mondod mennyire ijesztő.
Én apukám tól örököltem nagyon erős fogakat vagyis nagyon vastagon bele van állva az ínyembe és anyámtól hamar elrohadó fogakat. így egyszer voltam fogorvosnál húzásért (akkor is már végső eset volt mert nem bírtam tovább) és 15 ROHADT PERCIG húzta már le is izzadt. vágta mindent csinált vele de nem jött ki. akkor megfogadtam, hogy ha kell 10 szer megmosom a fogam 1 nap. de nem igazán ért semmit anyám fogai miatt ezért az első fogaimon kívül minden belső fogam fekete. ezért 18 évesen most itt vagyok egy egész műfogsor van a számba mert mindegyik kirohadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!