Miért okoz testi eufóriát a forró vizes zuhany?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy pontosan hogyan fogalmazzam meg. 2 éve küzdök krónikus viszketéssel, az okát nem tudják kideríteni, de ez most nem is lényeg. Kb. egy éve felfedeztem, hogy ha forró víz éri a testemet (ahol éppen viszket), elképesztő eufóriát érzek. Úgy képzeljétek el, hogy olyan érzés, mintha hosszú időn keresztül nem tudnátok megvakarni a hátatokat, majd végül sikerül. Legalább olyan jó érzés, mint az orgazmus vagy ecstasy, csak helyileg érzem így. Veletek már előfordult ilyen?2021. febr. 23. 21:21
1/5 anonim válasza:
Én rendszerint ezért fürdök meleg, vagy enyhén forró vízben. Nyilván nem úgy, hogy egyből ráengedem a forró vizet, hanem szép folyamatosan. És amikor képes a testem hozzászokni a forró vízhez, valami elképesztően jó érzés fog el, ahogy gőz szabadul fel, meg ahogy "tűszerűen csiklandoz" a meleg víz. Mellesleg ezt tudom is neked javasolni, hogy ha nagyon viszketni kezdesz, inkább állj be a zuhany alá. Nekem enyhe ekcémám van a kézhajlataimnál, és a meleg, erős sugarú vízzel nagyon jól tudom hidratálni és regenerálásra késztetni a sérült bőrt.
2/5 anonim válasza:
ekcémám van, pont így hat rá a forró víz.
3/5 A kérdező kommentje:
Ez volt az első tippünk, mikor próbáltuk diagnosztizálni, de az ekcémát (szerencsére) kizárták. De azért örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Nagyon ráfüggtem a forró zuhanyra. :D
2021. febr. 24. 12:05
4/5 anonim válasza:
Azt hittem csak nálam van így. Különösen az intim tájékon jó, ott amúgy is gyakrabban viszket az ember általában. A lényeg, hogy először közepesen meleg legyen, majd egyre forróbb. A végén pedig olyan, amikor már nem lehet egy helyben tartani a vízsugarat.
5/5 anonim válasza:
Velem is ugyanez van, én is ekcémás vagyok. Viszont a forró zuhany szárít is egyben ezért nagyon szeretnék róla leszokni, de egyszerűen nem megy :( tippek esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!