Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Édesanyám helyett menjek el...

Édesanyám helyett menjek el az orvoshoz?

Figyelt kérdés
Tegnap volt vérvételen mert nem rég fájt a lába, felvolt dagadva ma neki nincs kedve érte menni az eredményért menjek én el érte, kérdeztem hogy és szerinte nekem mondanak-e bármit? Illetve ő orvos e mert ha nem mondanak akkor neki kell megfejtenie! Szerintetek?? Ugye igazam van hogy semmit nem fogunk megtudni ha én megyek? Azt hiszi nekem nincs kedvem....
2021. febr. 23. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Küldje el elektronikus formában.
2021. febr. 23. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Tehát gyakorlatilag arról van szó, hogy a vérvétel leletet kell elhozni. Ezt nyugodtan meg tudod tenni te is, nem az orvos adja át, hanem a recepció. Ott helyben nem mondanak semmit.

Majd anyád a lelettel elmegy ahhoz az orvoshoz, aki beutalta. Vagy beszél vele telefonon.

2021. febr. 23. 14:32
 3/8 A kérdező kommentje:
A háziorvoshoz viszik az eredményt, ergo tőle veszem át!
2021. febr. 23. 14:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Háziorvoshoz csak időponttal lehet menni. Kérjen anyád olyan időpontot, amikor tud menni.
2021. febr. 23. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Mai nap 17 órára kapott!
2021. febr. 23. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Eeszt-ben nincs fent?
2021. febr. 23. 14:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor vagy menjen el, vagy kérjen másik időpontot. Az adatvédelem miatt neked semmit nem fog mondani!
2021. febr. 23. 15:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Helyettem mostanában a férjem jár, ha valami papírt kell elintézni (beutaló, táppénzre papír), mivel fekvőbeteg vagyok. Viszont előtte mindig felhívom a rendelőt, és tudják, hogy a férjem megy (egyébként ismerik őt is).

Ha csak a laboreredmény kell, akkor ha van anyukádnak ügyfélkapus, az eeszt-ben meg lehet nézni.

2021. febr. 23. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!