Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pattanásra és pattanás által...

Pattanásra és pattanás által hagyott hegekre mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pattanás ellen sok terméket Próbáltam már ki. Használtam már sok mindent(zsíros bőrre) pl.: arc tonikot(alkoholos), fátyol maszkokat, lehúzhatós maszkokat, de egyik se használt( mindegyiket 1-2 hónapig használtam). Valakinek van valami ötlete?

2021. febr. 22. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Lézeres műtét az egyedüli megoldás.
2021. febr. 22. 15:42
 2/3 anonim válasza:
100%
Én is ilyen problémával küzdök, kB 13 éves korom óta(most 16 vagyok). Én is sok mindent próbáltam, de semmi sem vált be huzamosabb ideig. Az egy amit tudok tanácsolni, hogy igyál sokat. Én mindig nagyon keveset ittam, de mióta odafigyelek rá, jobb lett a bőröm és a hajam is
2021. febr. 22. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak gondjaim ezzel, az arcom és a hátam felső része is elég pattanásos volt. Eleinte én is próbálhattam mindenféle kencével magam megoldani, de egyik sem igazán segített. Aztán elmentem a bőrgyógyászati klinikára, ahol működött 'acne ambulancia' ahol ilyen problémával küzdő páciensek jártak. Ott bőrgyógyász szakemberek vizsgáltak meg és írtak fel olyan gyógyszereket, amik megoldották nekem végleg a bőrproblémáimat. Ezek vény-köteles cuccok voltak, tehát orvos nélkül amúgy se jutottam volna hozzá. Szóval én a tapasztalatom alapján azt javaslom mindig, hogy fordulj bőrgyógyász szakemberhez, aki megmondja mi kell neked. Ha még 14-16 éves vagy, akkor is felnőtt rendelésre menj. 15 évesen először gyerek bőrgyógyászati rendelőbe mentem, ahová jártam is kb fél évet, de semmit sem érő szereket írtak fel, amitől még talán romlott is az állapotom, utána kerestem meg a felnőtt rendelést 16 évesen. Ide kb 1,5 évig jártam. 18 évesen már irigylésre méltóan tiszta volt a bőröm pedig előtte nekem volt a legrosszabb a bőröm az osztályban :) Egy évre rá még vissza kellett mennem a bőrgyógyászhoz mert kezdtek a tünetek visszatérni (nem súlyosan), akkor egy rövidebb második kúrán végigmentünk, de ezután már többet nem kellett visszamennem és azóta is normális a bőröm.
2021. febr. 23. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!