Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nemsokára megegy egeszségügyi...

Nemsokára megegy egeszségügyi ellenőrzésre vagy mire amin általában le kell vetkőzni nagy szégyen lesz, hogy amikor majd vizsgál a doktornő intim helyeken akkor majd feláll? 14f

Figyelt kérdés
annyira jó csaj
2010. aug. 17. 14:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Van ilyen vizsgálat

Nem hagynátok ,hogy hozzányuljon

annyira tuti a csaj ,hogy ha nem csinálná meg is kérném rá

2010. aug. 28. 22:33
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem hagynám(,most a tuti csajt azt fére tenném,úgyanis a legtöbb helyen nincs tuti csaj,de ha jól is néz ki leszaron,arra van saját csaj,ami megint más)mert senkinek semmi köze a tökömhöz,meg eleve v. egy ápolónő v. még asszisztens is ott szokott keverni a rendelőben,szóval ne lessenek már.Nálam még sose volt ilyen vizsgálat,általánosba probálkoztak be,de hát akaratom ellenére nem tudtak mit tenni.

De sima orvos nem is foghat eleve meg,csak urólogus.Szóval ha sima gyerekdoki akkor magadat kell tapernod.

2010. aug. 29. 12:20
 13/27 anonim ***** válasza:
A doki ilyennel nem foglalkozik,hogy feláll v.sem,de ezt urológusok végzik.ÉN még ilyenről nem hallottam,raboknál van ilyen ellenőrző vizsgálat,valalmi köc.ög probálni tapizni,meg nézegetni lerúgnám a .....
2010. aug. 29. 12:33
 14/27 anonim ***** válasza:

Szerintem ez kamu.Én még éves vizsgálatnál ilyennel nem találkoztam,meg jó dokinővel.

Na írd már le hogyan vizsgál meg,mert erre kíváncsi vagyok,szóval milyen vizsgálatokat csinálnak ilyenkor!

2010. aug. 30. 17:27
 15/27 anonim ***** válasza:
ez most komoly?Mit csinálnak ilyenkor,hogyan zajlik a vizsgálat és minden évben úgyan ez van?csak mert nálunk még nem volt,de már hallani hogy lehet lesz majd és nem tudom mire számítsak
2010. szept. 12. 17:17
 16/27 anonim ***** válasza:
Tök vizsgálat évente,ez kamu!Csak a hül.yegyerek az aki engedi.Az diákélet alatt max. 2* ha előfordulhat,de hogy évente.Csak csicska engedné.
2010. szept. 18. 16:16
 17/27 A kérdező kommentje:

Csicka vagy te

ki beszélt itt diákvizsgálatról?

ezt a háziorvost végzi

2010. szept. 21. 21:28
 18/27 anonim ***** válasza:

Hát én is járok háziorvoshoz ,és nem vizsgál tököt soha,olyan nincs hogy vetkőzz pucéra és a cerkát nézegesse,nem is engedném,nem vagyok valami köcs.ög.Elég hüly.e szerintem is az aki ha lenne ilyen,már ha igaz minden évben engedné hogy a tökét lesegesse a doki,meg kitudja még ki van a szobában bennt.

Ilyenről még nem is hallottam,olyanról igen hogy urológust hívnak suliba és megnézi,már aki engedi,én a tömeges húzkodást kihagynám,nézze a tudod kijét.

Nálunk magasságot,súlyt,hallást,látást,lúdtalpat nézte,néha gerincet,de tököt azt nem.

Bocs nem akartalak leszólni,ilyen a stílusom,de ez most komoly,nem valami kamu?

Nem urológus a dokinőd,szóval most akkor miket vizsgál és hogyan írd le,v. vizsgált?

De urológusnál sem ciki ha feláll,ha hozzáérnek ez szokott sokszor lenni tök normális dolog.

Urológus szokott

2010. szept. 22. 19:11
 19/27 anonim ***** válasza:

urológus szokott intim testrészeket vizsgálni,gyerek orvos csak kisgyerekek,kisóvis,bölcsis korúakét nézi meg hogy leszállt e a heréjük.Csak lemarad az előbb.

De létszi tényleg írd már le hogy milyen vizsgálatok vannak és hogyan,mert ezt most hallom előszőr!

Bocs mégegyszer a stílusért,de ez vagyok én.

2010. szept. 22. 19:16
 20/27 anonim ***** válasza:

Öcsém nálam valami nem kóser!

Figyu már ezek szerint évek óta mész háziorvoshoz, éves vizsgálatra,ahova szülővel szokott az ember megjelenni,többnyire a mutterja viszi el,és be szokott menni vele.Mondhatod hogy nem,de hazugság lenne,gyerekdokihoz bemegy a mutter és minden évben nézi a pötyöd,ezek szerint ott taperászott anyád v. apád előtt.Ez baromira nem normális dolog a dokitól sem!

Eleve minden évben mért néznék az ember pötyét,itt valami nagyon nem stimmel.De veled is gond lehet haver!Normális ember engedni talán ellenőrzés céljából egyszer általánosban,de nem évente.Mi vagy te birka?Ha legközelebb iskolában tömeges öcsi nézést akarnak akkor is engeded v.mi,mert nagyon úgy látszik.Ez nem normális eljárás.

Ez nagyon gáz ember!

2010. szept. 23. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!