Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyedülálló férfiak! Ti...

Egyedülálló férfiak! Ti hányszor zuhanyoztok/fürödtök egy héten?

Figyelt kérdés

Így, télen 3 - 4 naponta fürdök. Mondjuk, már 6 napja nem zuhanyoztam, de általában három naponta le szoktam zuhanyozni.

Nyáron azért 2 naponta le szoktam zuhanyozni.

2021. febr. 20. 21:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Fogat mosok napi kétszer, meg kezet is még pisilés után is, csak a zuhanyzással vagyok ilyen hanyag.

Férfiak között dolgozom, fizikai munka. Befújom magsm parfümmel, és nem érzik a szagom. Alsógatyát meg zoknit azért minden nap cserélek.

Egyedül élek már majdnem 1 éve, így úgy vagyok vele, hogy ki a fene szagolgat. Engem meg nem zavar.

Évek óta nincs barátnőm. Nem szoktam lányokkal találkozni maximum a tömegközlekedési eszközökön.

2021. febr. 20. 22:15
 12/14 anonim ***** válasza:
Én mikor egyedül éltem (másfél évig) akkor is fürödtem minden nap. Nem tudhatod mikor mit hoz az élet. Ha nem is érzed tuti van alap szagod. Ha faszik közt dolgozol akkor is kell fürdeni. Ugyanúgy zavarja őket is. Lehet ki is beszélnek a hátad mögött. Lehet Te vagy a Büdös Lajos, csak nem tudsz róla.
2021. febr. 20. 22:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Jól csinálod, pláne, ha home office-ban vagy. Ha mész emberek közé, akkor azért legalább három naponta érdemes fürödni.
2021. febr. 21. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért ilyenkor összeteszem a két kezemet, hogy a férjem még nagy wc után is egyből lefürdik.

Amúgy meg fürödjél napi szinten, nincs gusztustalanabb dolog a világon a túrós derelyénél.

2022. jan. 11. 22:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!