14 évesen 40 kilót fogytam 180 cm magas 120 kilóról... emiatt lehet h hamarabb meghalok?
Figyelt kérdés
most 20 éves vagyok de minden nap ettől félek h a szívem vagy akármi tönkre fog menni a fogyás miatt2021. febr. 20. 09:48
1/8 anonim válasza:
Hacsak nem éheztetve / hánytatva fogyasztod magad, a túlsúly a káros, nem a fogyás!
2/8 anonim válasza:
6 évvel ezelőtt fogytál.
Miért halnal meg?
3/8 anonim válasza:
Úristen, hogy jut ilyen eszedbe? Menj pszichológushoz!
4/8 anonim válasza:
Nem a fogyas miatt, a tulsuly miatt ment volna tonkre. A szived happy.
5/8 anonim válasza:
Ezért káros az internet, öregem...
Sok szabadidődben ilyen h....ségeken jár az eszed.
Áljál le a témáról és nyugodjál meg.
Ha meg nem megy, akkor induljál egy szakemberhez.
(Ha ilyeneken kattogsz, AKKOR fogsz előbb megőrülni, és ezzel fogod rövidíteni az életedet.)
6/8 anonim válasza:
Azzal mentetted meg az egészségedet, hogy lefogytál normális súlyúra. 120 kg egy fejlődésben levő tinédzsernek rengeteg, életveszélyes kategória!
7/8 anonim válasza:
Nem akarok bunkó lenni, de MI A FENÉÉRT HALNÁL MEG? Az előttem lévő válaszadóknak teljesen igazuk van!!
8/8 anonim válasza:
Akkor ment volna tönkre a szíved, ha olyan maradsz. Illetve, ha különféle szerekkel (nem egészséges szerekkel) sikerült lefogynod... Ha nem, és normál úton fogytál le, akkor egy pszichológust keress fel szerintem. Amúgy esélyed nincs emiatt meghalni. Ilyen csacsiságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!