Nem lesz baj a koronavírus elleni második oltás után sem?
Figyelt kérdés
Az első oltást már megkaptam 2 hete.Nem volt semmi probléma szerencsére,nem ájultam el,nem lettem rosszul,nem lettem lázas,csak a vállam fájt egy kicsit.Azt hallottam a második oltás már erősebb és rosszulléttel,lázzal is járhat.Félek a második oltástól.Vagy nem kell félnem?2021. febr. 16. 02:57
11/21 anonim válasza:
Nekem csak éjszaka volt hőemelkedésem valószínűleg, de ezt sem tudom biztosan. Reggelre semmi bajom nem volt. Voltak barátaim akik 1-2 napig rosszul voltak (huszonévesek).
Azt nem lehet, hogy nem kérsz szabadnapot, hanem ha rosszul vagy, akkor reggel szólsz/haza mész a munkából?
12/21 anonim válasza:
Büszke lehetsz magadra, hogy a demokrácia ellen harcolsz és lábbal tiprod az emberi jogokat.
13/21 anonim válasza:
#12 mármint szabad akaratából úgy döntött, hogy kéri a választható oltást? Ingyen? 😃 Valóban felháborító.
🤡
14/21 anonim válasza:
Nyugi, az oltás sem ér semmit, nem véd az új variánsok ellen.
15/21 anonim válasza:
16/21 anonim válasza:
Végre egy kérdés, ami alatt több a józan válaszoló, mint a hisztis oltásellenesek.
17/21 anonim válasza:
Akiket hallottam mind betegállományba ment pár napig. Nem idősek hanem közép korúak, 40 fokos lázzal.
18/21 anonim válasza:
Tök jó hogy most mérik fel a világban a mellékhatásokat. A több éves tesztelés hiányát így is meg lehet oldani. Nem kérek belőle köszi.
19/21 anonim válasza:
"Végre egy kérdés, ami alatt több a józan válaszoló, mint a hisztis oltásellenesek."
Ha bedugod a kezed a tűzbe, meg fog égni. Ha égni akarsz, tessék, mi nem tartunk vissza, de ne akarj mindenáron minket is ráerőltetni, hogy dugjuk a kezünket a tűzbe!
Elég sok ilyesztő videót láttam, hogy eldöntsem, hogy én nem kérek belőle.
20/21 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!