Van esély arra, hogy újra látni fogok távolra?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok és elég rossz a távollátásom
Zenei producerként tevékenykedek, ezért napi 5-6 órát ülök a monitor előtt
Kérdés, hogy műtét nélkül megjavulhat-e a szemem?
2021. febr. 14. 18:59
1/17 anonim válasza:
Nem valószínű, de a műtét nagyon gyors és lényegében rizikómentes, szóval a jövőben mindenképpen gondolkodj el rajta. Egyes lézeres szemműtétek akár 120%-kal javíthatnak a látásodon (jobb lehet a szemed, mint valaha).
2/17 A kérdező kommentje:
Igen, csak elég drága is
2021. febr. 14. 19:03
3/17 anonim válasza:
Nem, a szem az csak romlik. Vannak gyakorlatok, amíg elméletileg lelassítják a romlást, de saját tapasztalatból mondom, hogy jobb műtét nélkül sosem lesz.
5/17 anonim válasza:
A szemed nem a monitortol romlott el, es magatol megjavulni sem fog. Mivel a mutetet 18 eves kor alatt nem is nagyon szoktak megcsinalni, szamodra a megoldas: a szemuveg. Nem tudom hallottal-e mar rola, hatalmas talalmany.
6/17 A kérdező kommentje:
Szemüveges vagyok, de ettől nem fog javulni a szemem
2021. febr. 14. 19:11
7/17 anonim válasza:
Nyugi, majd ha lesz normális munkád és kereseted, akkor az a 600 ezer forint nem lesz egy elérhetetlen álom.
8/17 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, csak nem szeretném ha addig nagyon baj lenne vele
2021. febr. 14. 19:39
9/17 anonim válasza:
Az se gond, ha továbbromlik, mert megállítani nem tudod. Ajánlom a távolbanézést óránként pár perc erejéig, ez segíti a szemek normális működését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!