Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A pala tetőt a szüleim a...

A pala tetőt a szüleim a földbe akarják elásni, mérgezőek lesznek a gyümölcsre?

Figyelt kérdés

El vagyok keseredve!

A szüleim nem akarják elvitetni a palát, mert tetőt cserélnek és ezért inkább a földbe kívánják ásni!!!!!!

Apám egy garázst akar építeni a kocsinak. De úgy akarja, hogy annak legyen jó alapja. Szeretne egy nagy gödröt ásni és beletenni a palát. Aztán nyilván beásná meg minden. Csak nem sokkal utána vannak a gyümölcsfái. Van vagy 30 gyümölcs fája, ami mingyájunk számára nagy érték. Sokat eszünk róluk.

De nem vagyok képes elhinni, hogy ami jó, még azt is tönkre teszi!!!! Csak mert spórolni akar. Értem én hogy vagy 300 ezer elvitetni a veszélyes hulladékot, de majd a víz be mossa a fák gyökerébe és magát engem és az unokáit fogja megölni ezáltal.

Kérlek segítsetek nagyon ideges lettem. :( Elvagyok keseredve teljesen kérlek édes istenem hogyan térítsem jó útra.

Inkább kifizetem én azt a 300ezret. Keményen 400ezrem van, amennyit eddig összetudtam gyűjteni diákmunkával és ösztöndíjjal, de fáj a szívemnek, hogy ezt csinálják.

2021. febr. 14. 13:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez igazán dícséretes. Szerencsés a párod. Sok boldogságot.
2021. febr. 14. 22:16
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon kedves vagy!
2021. febr. 15. 00:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Hagyd a sok nagyokost...

Nem lesz a gyümölcsfáknak semmi baja, emiatt ne aggódj. Ha nincsenek ellenségeit, senki nem fog foglalkozni azzal, hogy mit csináltok a kertben,úgyhogy nem lesz bajotok belőle.

A nagy 21-ik századi liberáltudósokra sem adnék sokat a helyedben. Milliók élték le az életüket asztbeszt mellett, sőt, nagyapám még a gyárban is aszbeszttel dolgozott, mégsem lett tömeges kipusztulás. Ez olyan hülyeség mint azt mondani, hogy ha nem cigizel, nem leszel tüdőrákos.

A rák egy olyan betegség, amit bár nagyon ismerni vél a világ, valójában nagyon keveset tudnak róla. Nagyon sok paradoxon merül fel.

2021. febr. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!