Mitől lehet ez a hang a gerincemnél?
Figyelt kérdés
Kissé furcsa hasonlat lesz.
Amikor csend van, és kinyújtózom (általában reggelente), akkor olyan hang jön a gerincem felől pár másodpercig, mint amit akkor hallunk, amikor megeszünk egy csomag robbanó cukorkát, ilyen szapora, kattogó, pezsgő hang
Mi okozhatja ezt?
2021. febr. 12. 09:48
1/4 A kérdező kommentje:
Találtam angol leírást is ahol erről számolnak be: [link]
2021. febr. 12. 09:54
2/4 anonim válasza:
Par eve volt eloszor most az utobbi 2honapban volt egyszer ketszer. Megprobalom kihamozni mit irnak. Igazan azt hittem vmi vicc veletlen vmi. Fulem szokott meg huppogni ha beizzad.
3/4 A kérdező kommentje:
Mint ahogy írták, nekem is akkor van amikor éhesen felkelek reggel: olyan mintha valami áramlana a nyakamnál, de a gerincem felől jön a hang
Nagyon furcsa érzés, az biztos
2021. febr. 12. 17:09
4/4 anonim válasza:
Nekm elalvás körül szokott lenni. Mintha vmi vagy vki szürcsölné a levet a csigolyáim közt egy vékony kis szálon, érzem is meg hallom is ahogy szürcsög. De nagyon ritkán van életembe volt mondjuk 5-6 alkalommal, de elég emlékezetes. Kb3-4mp szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!