Van valami hír arról hogy az egészségügyi dolgozók hogy reagáltak a COVID elleni oltásra?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy nem e volt valami erősebb mellékhatás valakinél, vagy hasonló?2021. febr. 11. 22:07
1/16 anonim válasza:
Idáig is lelketlenek voltak, most meg már gyűlölik az oltatlanokat.
2/16 anonim válasza:
Nem gyűlöljük azt aki nem oltatja be magát egyáltalán.
Nálam mind a két esetben volt láz, izomgyengeség, szédülés, általános gyengeség, nyirokcsomó duzzanat, ez kb. 4 napig.
3/16 anonim válasza:
Az első után a karom fájt kegyetlenül semmi más bajom nem volt, második után láz (38-38,5 fok korul) fejfájás, izomfájdalom, gyengeség és mégerősebb karfájdalom az oltás helyénél. Összesítve annyira nem volt vészes szerintem, az egész 2 napig tartott.
4/16 anonim válasza:
Az első után egy picit fájt a fejem és a karom, de másnapra elmúltak.
A második után lehet éjszaka volt hőemelkedésem, mert egyszer felébredtem, hogy mintha nem érezném jól magam, de vissza is aludtam pár másodperc múlva. Reggelre semmi bajom nem volt.
5/16 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi válaszokat!☺️☺️
2021. febr. 12. 13:53
6/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem történt semmi komoly dolog😀
2021. febr. 12. 13:53
7/16 anonim válasza:
Nagymamám (80+), még csak az elsőt kapta meg, neki is csak a karja fájt.
Voltak barátaim (20+), akinek hidegrázásuk és hőemelkedésük volt, de 1-2 nap alatt elmúlt ez is. Ők is túl vannak a második oltáson is.
8/16 anonim válasza:
Első utan fajt picit a karom. Masik utan egy masfel orat volt hidegrazasom, semmi mas 😊
9/16 anonim válasza:
Majd térjünk vissza erre a kérdésre pár év múlva...!
10/16 anonim válasza:
Ugyanúgy nincs rendes rendelés, meg műtétek. Csak azt nem tudom, akkor minek őket beoltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!