Fáj a PCR-teszt mintavétel? Neked milyen volt? Az előbb láttam egy videót az eljárásról és a mintavevő eszközt úgy bedugták az alany orrába, hogy nézni rossz volt!
Figyelt kérdés
2021. febr. 9. 12:43
1/7 anonim válasza:
23 alkalommal voltam eddig PCT teszten, hidd el, nem fáj a dolog. Legfeljebb kellemetlen. Bár örülök, hogy az utolsó alkalommal pozitív voltam, így most 3 hónapig nem kell teszteltetnem. :D
3/7 anonim válasza:
23 alkalom? Te jó isten!Én meg még egyszer sem!
4/7 anonim válasza:
Nem fáj egyáltalán, csak kellemetlen! Nem kell aggódni miatta!
Én 2x voltam.
5/7 A kérdező kommentje:
Hú, ez nagyon jó hír! Köszi mindenkinek!
2021. febr. 9. 14:22
6/7 anonim válasza:
Azt tudni kell, hogy a PCR teszt nem egyenlő a koronavírus teszttel.
A PCR egy technika úgy mint a tésztafőzés. Több betegséget diagnosztizálnak PCR-rel, különféle mintákból (vér, nyál, garatváladék, stb.).
7/7 anonim válasza:
Köszönjük, tanárnéni. Fuss neki mégegyszer a kérdésnek, mert ez itt most marhára nem érdekel senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!