Miért fáj a fejem a halántékomnál egy oldalon?
Figyelt kérdés
Előszőr akkor vettem észre mikor lehajoltam, és nyomó, fájó érzés volt. Ma már mikor ettem és nyitottam a számat is éreztem illetve továbbra is mikor lehajolok, kicsit talán már erősödött is. Mitől lehet? Volt már valakinek ilyen? (Annyi biztos, hogy nagyon keveset iszom, de amiatt nem így szokott fájni a fejem) bármilyen tanácsot szívesen fogadok2021. febr. 8. 09:48
1/12 anonim válasza:
Igyál sok vizet.Szedsz valamilyen gyógyszert? Menj el orvoshoz velem előfordult már ilyen ezzel orvoshoz kell fordulni.
2/12 anonim válasza:
Nem az ér fáj a halántékon?
Sok minden lehet,de nekem az állkapocs nyitása+halánték fájdalomról az érgyulladás jutott eszembe,bár ez egy ritkább betegség.
Állkapocs ízületének gyulladása? AZ is kisugározhat oda.
3/12 A kérdező kommentje:
És neked mit mondott az orvos? Írt fel valamit? Én A-vitamin származékot szedek pattanásokra. Az állkapcsom különösebben nem fáj de lehet neked van igazad. Esteleg a szemem romlása miatt nem lehet? Vagy az időjárás?
2021. febr. 8. 10:35
4/12 A kérdező kommentje:
Neten én is olvastam ezt az érgyulladást. De az meg mitől? Ki sem teszem a lábam itthonról
2021. febr. 8. 10:37
5/12 anonim válasza:
Azt,hogy mitől lehet nem tudom pontosan, de nekem olyasmi tüneteim vannak azért kerestem rá erre.
6/12 A kérdező kommentje:
Elmúlt magától?
2021. febr. 8. 12:29
7/12 anonim válasza:
Ez nem mulik el magától menj orvoshoz.
8/12 anonim válasza:
Nem múlt el,most szeretnék orvossal konzultálni. Múlt héten voltam ct-n.
10/12 anonim válasza:
Esetleg nem voltál/vagy beteg? Nekem akkor szokott fájni a nyomás miatt ha lehajolok vagy lefelébb nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!