Mikor kifujom az orrom, a "takony" vagy váladék vagy mi, bűzös, és akkor is amikor nyelek , mi lehet ez és mit tegyek ellene?
40en felüli nő vagyok, volt egy betegségem, fogalmam sincs hogy mi volt az oka, de fájtak az izületeim és hidegrázásaim voltak. Több hétig tartott, majd elmúlt, de azóta folyamatosan mikor fujom az orrom akkor bűzös a takony, vagy váladék vagy mi az, vagy mikor nem fujom ki, mert mondjuk nincsen nálam zsepi, hanem "visszaszivom" akkor bűzös, és a leheletem is. Hiába mosok egy nap többször is fogat nem segít.
Orvoshoz nem megyek mert kitalálják hogy "koronás vagyok" és az nem hiányzik.
Tudtok mondani valamit, hogy mi ez vagy valamit hogy enyhítsék a szagon, vagy hogy, hogy szüntessék meg.
Orrmosás 1 %-os sós oldattal. Én úgy szoktam hogy veszek ásványvizet, abba kimérem a sót, kifúrom a kupakját. Felmelegítem testmelegre. Így átmosatom minden oldalról többször. Lehet venni ilyen eszközt is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!