Erős hátfájás elleni gyógyszer?
Szerintem menjetek el legalább a háziorvoshoz, mielőtt otthoni gyógyításba bocsájtkoztok, az is lehet, hogy komolyabb baja, pl. sérve van.
Az orvos tud felírni vényes gyógyszereket, és az összevissza kenegetés/mindenféle fájdalomcsillapító még ronthat is a helyzeten, és nem tudjuk azt sem, milyen gyógyszereket szed a tüdőbetegségére, és rengeteg gyógyszer tudja befolyásolni egy másik hatását.
Persze ha ez nem játszik, vagy tényleg átmeneti megoldásra van szükségetek, és nem allergiás rá édesapád, én a metamizolt ajánlom a vény nélküli szerekből, de nyilván ez nekem szokott segíteni, nem tudom, a te apukád hogy reagál rá. Sajnos nem minden gyógyszer hat egyformán még ugyanolyan fájdalmak esetén sem. Esetleg még lehet próbálkozni lokális fájdalomcsillapító tapaszokkal, de abból is hatékonyabbat csak az orvos tud felírni vényre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!