Miért van ráírva a szemcseppre (meg több gyógyszerre is), hogy felbontástól számítva csak egy hónapig használható fel? Megromolhat?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert a férjem nemrég cseppentett a szemébe egy olyan szemcseppből, ami már egy éve fel van bontva. Lehet tőle valami baja?
Hiába mondtam neki, hogy ne tegye, szerinte ez csak ügyes gyógyszercéges fogás, hogy minél többet és minél gyakrabban vásároljanak belőle. Most akkor hogy is van ez?
2010. aug. 16. 14:15
1/4 anonim válasza:
Nem csak megromolhat, de a hatóanyagok a levegővel tartósan érintkezve,átalakulhatnak. Nem érdemes ezen takarékoskodni.
2/4 anonim válasza:
Szia!
A félév az sok!
Nekem a Visine szemcseppre mondta a gyógyszertáros, hogy felbontás után 3 hónapig használhatom hűtőben tárolva!
Tényleg jó így, de fél éve felbontott cucc, már romlott!
3/4 anonim válasza:
Én a felbontott Visint már én lassan 6 hónapja használom és még mindig ugyanolyan, mint eddig.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, inkább veszünk újat, biztos, ami biztos...
2010. aug. 18. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!