Mennyi idő alatt vesztes el az ízlésed és a szaglásod a Covid alatt?
Figyelt kérdés
Ha mintha kicsit enyhébben érezném a szagokat és az ízeket és inkább csak azt érezném hogy valami sós vagy édes de nem rendesen az ízét az lehet Covid? Bár nem biztos mert lehet csak beképzelem kicsit de érdekel mennyire és mennyi idő alatt megy el az ízlés és szaglás a Covid alatt?2021. febr. 5. 07:39
11/11 Franken Stejn válasza:
Nekem kb. 3 évvel ezelőtt volt ezidőtájt hasonló, gyengébb ízlés, szaglás szinte semmi, lángolt és lüktetett a fejem, egész nap fojt az orrom és már a hallásom is gyér volt a sok orrfujjástól és tüsszögéstől. Örültem, ha sikerült legalább egy órát ténylegesen aludnom, annyira sz.r volt. Nem kötelező rögtön bepánikolni, influenzaszezon van, mint minden évben ilyenkor. Nekem a háziorvosom kiírt akkor nekem egy nagyon erős láz és fájdalom csillapítót, sajnos nem emlékszem a nevére és antibiotikumot, emellett napi szinten toltam magamba a pirítóst fokhagymával és teával és persze egésznap döglöttem betakarva és animációs filmeket néztem. Na szóval másfél hétbe telt, mire kifeküdtem. De ez nálam ritka, tavaly, tavaly előtt például semmi komolyabb nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!