Kicsit nehéz elmagyarázni de megpróbálom ! Szédülés?
Amúgy ilyen szédülést nyaki meszesedés is okozhat, azt is vizsgálták? Nyaki gerinc röntgen vagy valami ilyesmi. Vérnyomás?
Nekem fülzörejem volt kb. egy évig, azt sem tudták alátámasztani, minden vizsgálatom (CT, MR, nyaki UH, röntgenek, vérkép stb.) szerint makk egészséges voltam. Végül a neurológus mégis felírt egy gyógyszert amit agyvérzéses betegeknek szoktak, amit három hónapig szedtem és úgy elmúlt. Még az is lehet hogy placebo hatás volt, nem tudom.
Nekem is ugyanezek a tünetek , nálam covid után jelentkeztek , magas szívverés 90-120 között , folyamat szédülök , de jobban én is akkor amikor felfele emelem a fejem , meg amikor telefonozok és felnézek belőle.
Sétálok az utcán meg tiszta bizonytalan minden sokszor mintha forogna a világ velem és nem tudok normálisan kimozdulni semerre sem...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!