Fogsz oltakozni?
Ha igen, miért?
Ha nem, miért?
Én csak szeretném felhívni a figyelmet apróságokra, és egyébként tudtommal én nemigen beszéltem tiszteletlenül senkivel, ellentétben például veletek(@29 @30)
Egy vitában szokás elmondani az érveket, de nem lehülyézzük egymást. Furcsa módon világszerte is elég sok az elégedetlen ember a korlátozások és az oltás miatt. Nem hiszem hogy ők is mind hülyék lennének.
Na igen a mellékhatásokról annyit, hogy nem tudjuk mert egy hónapja oltogatnak, tehát gyakorlatilag annyirol tudnak beszámolni y hogy fájt a karom, fájt a fejem, lázas voltam, hánytam stb stb de minket nem ez érdekel, és nem azért nem oltatunk mert félünk a tűtől. egyébként is egy egészséges fiatal minek oltaná be magát, mikor egyébként is egy könnyen mutálódó vírusról beszélünk, azok ellen se tudjuk hatékony e. Egyébként sok orvos és ápoló és hozzátartozó számol be arról,hogy mennyi idős meghalt az oltás után. A vírust is vagy elkapod vagy nem, ergo vagy okoz valamit vagy nem, de ha beadatod azt a szert, akkor biztosan veszélynek teszed ki magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!