Mi bajom lehet, ha folyamatosan fogyok és gyengének érzem magam?
Gasztroenterológust kellene felkeresned.
Sok minden lehet a háttérben, de a legvalószínűbb szerintem és valamilyen más intolerancia, pl. glutén
Mi a helyzet az életviteleddel? Arról nem írtál semmit. Ha emellett rendszeresen intenzíven sportolsz, vagy mondjuk nem ülőmunkát végzel, akkor könnyebben tudod kialakítani az optimális testsúlyt. Hormonok? Stressz?
Sok az ismeretlen tényező, azonban a csak szám alapján a 157/44 teljesen rendben van.
#5 szerintem nincs rendben, tök csontos vagyok már :( Nem szeretem így a testem.
Hormonokat illetően milyen hormont vizsgáltassak ki? Pajzsmirigyet már nézték, az rendben volt. Glutént valóban nem fogyasztok, csak menteset mindenből, de nem az a fajta érzékenységem van, ami sorvasztja a bélbolyhokat(nem cöliákiás). Tehát elvileg attól nem fogyhattam el, csak hasmenésem volt tőle meg puffadás.
Valakinek van még valami tippje, hogy mi lehet? Parazita, vagy vércukorral valami? Ezek is szóba jöhetnek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!