Hallux valgus (bütyök) problémát enyhített/oldott meg valaki tornával?
Sajnos van egy kicsi bütyköm mindkét lábamon és nagyon zavar. Nem akarok műtétet, inkább gyógytornával oldanám meg.
Esetleg van köztetek olyan, akinek sikerült egy kicsit is enyhítenie ezt a problémát? Mit tett meg érte?
Köszönöm szépen.
Sziasztok, nem szeretnék küldeni képet, de találtam egyet, és pont ugyanígy hajlik el (odatettem a lábam és összehasonlítottam xD): [link]
A vicc az egészben az, hogy kertes házban nőttem fel, szinte mezítláb léteztem, sokat sportoltam, úsztam stb. Sosem fájt. Tényleg: SOHA! Járok futni és attól sem fáj. Igazából azért zavar, mert véleményem szerint csúnya...
Akkor így maradok XD Na mindegy, nem is értem amúgy. Nem fáj a lábam soha, ki tudok menni, futni a világból. Mások meg annyit panaszkodnak rá. Tornáztatni fogom minden nap, akár többször is, műteni biztos nem.
Egyébként én is inkább zárt cipőben járok. De találtam egy egész szép nyári szandált, ami fiziológiás helyzetben tartja és annyira nem csúnya. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!