Ugye egyik vakcina sem lesz fizetős jövőre sem?
Figyelt kérdés
Én idén meg szerintem jövőre is a moderrnát adattom be. De remélem jövőre nem lesz valóban fizetős, hogy megint covidos legyek. Mert valamelyik cikk azt írja, hogy jövőre 50 ezer forint lesz egy adag ilyen oltas. És a normális védettseghez úgy tudom 2 kell az osszesbol. Ez mondjuk idegesít, hogy pont 3 hét múlva kell oda menni a második adagra. Remélem lesz olyan oltás amiből egy adag is elég. Csak az ne az orosz és ne a kínai legyen. Mert azok kinyírnak. És nem is jók szerintem a vírus ellen!2021. jan. 27. 23:19
1/9 anonim válasza:
Nyugi, ingyen adják a fenevad bélyegét bár igazán az lenne a totális pofátlanság, ha még te fizetnél azért, hogy felvehesd a nyomkövetőt! :)
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom, a zsidók fizették a vonatjegyet, vagy ingyenes volt az utazás?
4/9 anonim válasza:
Ezek annyira félnek az oltatlanoktól, hogy fizetni is képesek miatta milliárdokat csak a reklámért. Mert a covid járvány nem más mint az oltás reklámja. Lefizettek - most már látszik - Fidesz politikusokat, médiát, egészségügyi intézményeket.
5/9 anonim válasza:
A Johnson & Johnson vakcinájából egy oltás elég. Bár most ők is hozzáláttak egy új kísérletez, ahol 2 oltást adnak.
6/9 anonim válasza:
"Csak az ne az orosz és ne a kínai legyen. Mert azok kinyírnak. És nem is jók szerintem a vírus ellen!"
A többi is ki fog nyírni, mindegy milyen hangzatos a neve. Te, egy kisember, csak egy csepp a tengerben, biztos lehetsz benne, hogy nem olyan oltást fogsz kapni, mint a fejesek.
7/9 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok de ígyis tudom, hogy az összeset nem fogják halálosra csinálni a népirtásra vannak hatékonyabb módszerek is. Már eleve szerintem a covid is roszabb még a tényleg veszélyes vakcináknál is.
2021. jan. 28. 23:30
8/9 anonim válasza:
Nem a közvetlen halál a cél... És nem mindenkire halálos a covid.
9/9 anonim válasza:
Már most kezd világossá válni hogy lesz az uniós és a nem uniós védőoltás. Az egyik fizetős a másik TB-s lesz. Szerinted melyiket fogadják el külföldön is például hogy utazhass?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!