Miként cselekedjek?
Figyelt kérdés
Dél óta szúrást érzek a mellkasom bal oldalán. Szerintem a levegő szorulhatott be. Próbáltam átmozgatni magam egy kicsit illetve légzőgyakorlatokat végezni, de nem segített. Jelenleg alig tudok mozogni, mert elviselhetetlen éles fájdalmat érzek. Mit tegyek?2021. jan. 26. 21:00
1/3 Angel3000 válasza:
Szia! Bàr a sziv a bal oldalon van, a tudosok szerint a szivinfarktus soràn leggyakrabban a mellkas közepén jelentkezik a fàjdalom, bàr valòban elôfordul, hogy a bald oldalra koncentràlòdik. Ez nagyon erôs, nyomò vagy préselô érzésrôl van szò, amely tovàbb tart néhàny percnél és vissza-vissza tér. Mindenesetre, ha tovàbbi tûnetek is megjelennének segitséget kell hivni! Pl; erôs izzadàs, hànyinger, hànyàs, légszomj,kisugàrzò fàjdalom a vàllakban, karokban, àllkapocsban, hàtban, és félelem érzete.
2/3 anonim válasza:
Lehet pl. bordaközi idegzsába, de hívd fel a háziorvosod.
3/3 A kérdező kommentje:
Az éjszaka nem tudtam aludni annyira szúrt. Még mindig nagyon fáj. Akkor lehet elmegyek vele orvoshoz nehogy valami komolyabb legyen
2021. jan. 27. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!