Mit tegyek, hogy gyorsabban nőljön a hajam?
Először is kerülni kellene a vasalást,mert hiába minden úgyis tönkreteszi a hajat,mint a festés is sajnos. :(
Gyorsabb növésre a Bánfi termékeket ajánlják,de hogy őszinte legyek én még nem próbáltam. :) Pakolást bármiből lehet csinálni,alapanyagokat otthon találsz hozzá. Ezek a természetes dolgok sokkal jobbak,mint az a sok vegyszeres trutyi. :) Mindjárt keresek pakolást és bemásolom. :)
Avokádós pakolás:1 avokádó,1 tojássárgája,1 ek méz
Az avokádót turmixold össze,keverd alaposan össze a tojássárgájával és a mézzel! Kend a hajadra,hagyd hatni 1 órán át,végül alaposan öblítsd le! Hogy a pakolás jobba hasson,tekerd be a fejed fóliába és törölközőbe!
Palokás száraz,festett hajra:2 ek méz,2 ek olivaolaj,2 ek mangó pépesítve
Turmixold össze a mangót és keverd el a mézes olajjal. (Hosszú haj esetén növeld a hozzávalók mennyiségét)! Kend a hajadra,hagyd állni kb. 30-35 percen át és alaposan öblítsd le!
Ezeket találtam,de ha beírod a keresőbe sok találatot kiad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!