Milyen otthoni papucsot ajánlanátok talpfájdalom enyhítésére? Ha órákig állnom kell, nagyon megfajdul a talpam.
Figyelt kérdés
Ezeket ajánlották egy csoportban, viszont azzal nem vagyok tisztában, ténylegesen használnak-e:Walkmax, Waldlaufer, Crocs klumpa.2021. jan. 24. 22:19
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlen a márka fog ebben segíteni. Legyen egy kis sarka, ne olyan teljesen lapos, vagy vegyél egy szendvics szerkezetű talpbetétet, és rakd bele egy cipodbe ami kényelmes és hord otthon is.
2/7 anonim válasza:
Crocsot ne, nekem attól mégjobban fájt. Nagyobb patikákban van olyan ortopéd papucs ami a sok állást hivatott könnyíteni. Nekem rengeteget segített amit ajánlottak, bár már egy ideje nem kellett így nem emlékszem a konkrét márkájára
4/7 anonim válasza:
lúdtalpad nincs vagy egyéb elváltozás?
5/7 A kérdező kommentje:
Igen,azt kifejtettem, hogy lúdtalpas vagyok
2021. jan. 28. 17:51
6/7 A kérdező kommentje:
*Kifelejtettem
2021. jan. 28. 17:52
7/7 anonim válasza:
neked mennyire súlyos kérdező? nekem semmi boltozatom sincs, full lapos a talpam. Igazából nekem egyik papucs se jó, kivéve a birkenstock pár óráig, de ha lehet otthon is zárz cipőben vagyok, hogy tudjam a betéteket hordani, máskülönben iszonyúan fáj tíz perc után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!