Mandulakő??? Hát az meg mi?
2021. jan. 24. 21:50
2/13 A kérdező kommentje:
Ha a mandula lyukacsos akkor a lepedek ugy meggyul benne keress ra neten es ezt nevezik mandula konek
Az nem mandulakő, hanem gennyes plakk! Ezt a mandulát ki kell vetetni, mert benne laknak a cuki kis streptococcusok. Na azok aztán tudnak galibát okozni! A fehér trutyi meg genny volt.
2021. jan. 24. 22:00
4/13 A kérdező kommentje:
De nem faj nincs begyulladva nem piros lehet ki kellene de ebben a virus helyzetben romaniban nem igazan foglalkoznak most ilyesmivel nagybatyam vert kopott es megse vittek be a korhazba csak a nagyon nagyon sulyos eseteket veszik huzhatom meg valameddig vele?mert nem szivesen fekudnek most korhazba foleg ha be sem vennenek
5/13 A kérdező kommentje:
Romaniaban bocsi a helyesirasi hibakert
Nem kell, hogy fájjon. Tünetmentes vagy csak éppen ott laknak a bacik. Amint teheted, menj orvoshoz és vetetsd ki!
2021. jan. 25. 05:54
7/13 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a valaszokat ma reggelre a lyuk is osszehuzodott gargarizalok sos vizzel es szopogatok kek metiles tablettat remelem hogy ott nallunk romaniaban hamarosan javul a helyzet a korhazakban es szamba veszik az ilyen problemakkal kuszkodo embereket is es akkor kerul majd sor a kivevesre mert igy nem merek elindulni itt mar ha a kezed van eltorve akkor is rad akarjak fogni hogy covidos vagy ferjem nagynénjével esett meg...
Itt is ez megy!
Addig is még valami: nővér vagyok, plusz 20 éves koromban én is ezzel küzdöttem. Úgyhogy saját bőrömön tapasztaltam. Ezek a bacik antigént termelnek és vándorolnak szét a szervezetedben. Reumás lázat, szívbelhártya gyulladást okozva. A legkisebb náthára, foghúzásra is szerezz, írass és szedj amoxicyllint. Pl. Augmentin, Aktil. Ha működik a labor kérj egy antistreptomicin titer vizsgálatot. Vérből nézik. Az megmutatja, mennyire van elterjedve. Az a buktatója ennek a nyavalyának, hogy nem fáj csak lappang a szervezetben.
2021. jan. 25. 09:20
9/13 A kérdező kommentje:
Gennyes lehet a mandulád,jobb lenne majd kivetetni.
Nekem is volt régebben fehér kidudorodáa a mandulámon,megnyomtam kanálnyéllel mellettte,kifordult a garatívek közül,akkor láttam.Gargalizáltam sós vízzel,meg szájvízzel és rendbejött.Most is megvannak a manduláim.
2021. jan. 26. 08:55
Kapcsolódó kérdések: